Неделя, 2019-06-16
МРЕЖА ЗА НАТУРАЛНИ ХРАНИ
Меню на сайта
Статистика

Онлайн всички: 1
Гости: 1
Ползватели: 0
Форма на входа
 В раздел „Албум продукти” ще намерите информация за предлаганите продукти - снимков материал с кратко описание за свойства и качествата на конкретния артикул.След като влезете в меню „Албум с продукти” в подраздел категории ще можете да намерите търсената информация по видове и групи продукти. След кликване върху текста над  изображението ще можете да прочетете кратко описание.
  Всеки един производител включен в тази мрежа ще има своя категория, където ще можете да се запознаете с неговото производство.
  В раздел връзка с нас ще намерите информация за контакти с наши разпространители по райони към които може да се обръщате за поръчки и да получите желаното от Вас.
  Ще се постараем да дадем достатъчно информация относно добавките в храните които предлага конвенционалната търговска мрежа и техния неблагоприятен ефект върху нашето физическо и духовно здраве.
  Ще предлагаме натурални суровини за домашно производство, така както и рецепти за приготвянето им.
Екип от водещи специалисти в областта на медицината и хранителната промишленост  са преки наши съмишленици и  основни създатели на този проект.
 

Търсене
приятели на сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2019